Presentació

Qui som?

L'Associaciˇ Cultural Neret Ús una entitat sense afany de lucre al servei dels infants, adolescents, joves i/o adults i que organitza diverses activitats culturals a travÚs de les seccions que la conformen: publicacions, coral, excursionisme/muntanyisme, esports i col˛nies. L'entitat estÓ registrada amb el n˙mero 1955 al Servei d'Associacions del Departament de JustÝcia de la Generalitat de Catalunya.

Sobre la Web

Aquesta pÓgina Web pretÚn ser un punt de trobada i d'informaciˇ sobre tot all˛ que estÓ relacionat amb l'entitat.

Consta de 4 Órees principals: Presentaciˇ, En contacte, Colònies i F˛rum.

La primera Órea mostra informaciˇ sobre la nostra entitat i presenta les novetats i/o notÝcies mÚs fresques sobre tot all˛ que estÓ relacionat amb nosaltres.

La segona dˇna informaciˇ sobre les diferents maneres de contactar amb l'entitat: Des de correu tradicional fins a correu electr˛nic.

La tercera engloba totes les pÓgines d'informaciˇ sobre les col˛nies, amb informació, propaganda i àlbums de fotos.

La quarta secciˇ pretÚn ser un punt de trobada i comunicaciˇ entre socis i simpatitzants de Neret. Permet deixar un comentari, broma, acudit... El text que posis podrÓ ser vist per la resta de visitants de la web. Participa-hi ara mateix clicant aquÝ.

Recomanen utilitzar les versions 6.0 o superior d'Internet Explorer o la versiˇ 6.0 de Netscape. Si l'aspecte de la pÓgina no Ús el desitjat, comproveu que el vostre navegador suporta estils en cascada (CSS) i que els teniu activats. Per més informació sobre els requeriments tècnics feu un clic aquí.

╔s tambÚ aconsellable que utilitzeu com a mÝnim una resoluciˇ de pantalla de 800x600 pÝxels amb la finestra del navegador amb grandÓria mÓxima (Maximitzada). Si seguiu aquestes recomanacions, podreu veure els continguts de les pÓgines sense haver d'utilitzar la barra de desplašament horitzontal. La finestra canviarÓ automÓticament de dimensions per tal de millorar la presentaciˇ.