Colònies "Els Minairons Cantaires"

Benvinguts a la pàgina principal de les colònies Els Minairons Cantaires on podràs veure notícies, fotos, propaganda entre altres coses; relacionades amb les colònies que organitzem cada any.

Qui som

La secció Els Minairons Cantaires organitza i desenvolupa dos torns quinzenals de colònies, durant el mes de juliol, a l'alberg "La Farga" de Queralbs (Ripollès) en base a l'ideari de l'entitat.

Els monitors formen un equip compromès amb la realitat dels infants i joves des de la vocació educativa i de servei, amb una formació i titulació adients.

Tots els participants, infants, adolescents, monitors i monitores disposem de la cobertura d'una pòlissa de responsabilitat civil i contra accidents.

Objectius

Afavorir les interrelacions i la convivència entre nois i noies de diferents edats, realitats socials, àmbits geogràfics...

Integrar persones amb discapacitats.

Afavorir la participació de persones amb menys recursos.

Promoure el reconeixement i el respecte de la cultura catalana en la universalitat i des de la diversitat.

Incentivar, també, l'autonomia, l'autoestima, l'altruisme, la solidaritat, la il·lusió, la creativitat, la senzillesa, una consciència de coneixement, estima i respecte de la natura, els valors musicals...

Activitats

Hem preparat tot un ventall d'activitats aplegades a l'entorn d'un centre d'interès: L'AIGUA, UN BÉ PREUAT que resumin a continuació:

Casa de Colònies "La Farga" de Queralbs

La instal·lació és registrada a la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya amb el número 171.

És situada al municipi de Queralbs (Ripollès), a 1100 metres d'altitud, al peu de la Vall de Núria, en un indret tranquil, en ple cor dels Pirineus Orientals.

Dotada d'habitacions de 8 i 12 places, quatre sales polivalents, cuina pròpia, calefacció central i aigua calenta. La casa està adaptada per a persones amb discapacitats.

Equipada amb piscina (24x12 m.), pista poliesportiva reglamentària, camp de futbol, tirolina i rocòdrom, jardins, prats, fonts i aparcament. El riu Freser llinda una part d'aquesta instal·lació.

Podeu trobar més informació sobre la casa de colònies clicant aquí.

Dates i edats

Dates Edats
Primer torn 29/06/2003 a 13/07/2003 Nivell A: De 8 a 13 anys.
Nivell B: De 14 a 17 anys.
Segon torn 13/07/2003 a 27/07/2003 Nivell A: De 8 a 13 anys.
Nivell B: De 14 a 17 anys.

Quotes

Socis No socis
Nivell A 325,00 € 343,00 €
Nivell B 330,00€ 348,00 €

 

Oferim quotes reduïdes per als germans.

Preinscripció

El període de preinscripció s'inicia el dia 18 de març del 2003. Els interessats us podeu dirigir als telèfons de contacte que es mostren en l'apartat en contacte.

Un cop realitzada la preinscripció, rebreu oportunament més informació via correu tradicional.