Dia 27/07/2002

Penúltim dia i visita de familiars i amics

Els IANQUIS CATALANS (grup 5 del nivell A) ens fan el reportatge d'un dia tant assenyalat com el darrer dissabte del torn. En Marcel Casals fa referència al programa del concert i de la Cullerada Literària: El concert ens va quedar molt bé; v am cantar:

1. Cançó del Raier
2. El Corn del Pastor
3. Tots junts dansem
4. El Rodamon
5. En Estol
6. La Xampanya
7. El Virolai
8. Enyor a la Natura
9. Els Minairons Cantaires
10. Els Segadors

Després vam fer l'espectacle de la Cullerada Literària que consistia en que cada grup esportiu havia de representar un fragment d'un conte o novel·la. Entre d'altres, es van representar:

- Alícia al País de les Meravelles
- El Llibre de la Selva
- Mobidik
- L'Illa del Tresor
- Poemes: La Vaca Cega
- El Petit Príncep

Continua xerrant pels descosits l'Hèctor Canyelles: Ahir van venir els pares. Nosaltres vam sopar a dos quarts de vuit i ells a dos quarts de nou. Després vam fer el concert i ens va quedar molt bé. A la Cullerada Literària em va tocar recitar un fragment d'una poesia.

També el David Camero hi diu la seva: Ens ho vam passar molt bé; per exemple, vam riure molt durant l'assaig general de la Cullerada Literària. Quan anaven arribant els pares i familiars, cap a les cinc de la tarda, nosaltres vam fer jocs de relleus. Eren quatre proves que les vam guanyar totes la gent del nostre grup: primer, havíem de córrer amb la pota coixa, amb les quatre cames o com diguessin els monitors. Segon, havíem de fer punteria a una llauna amb els ulls tapats i amb un bat de beisbol. Tercer, havíem de passar-nos una corda de dalt a baix, deixar-la a terra i anar corrents fins a l'altra i tornar a començar. Quart, calia omplir d'aigua un plat i pujar-lo per unes escales i omplir unes ampolles buides. Totes les proves eren molt divertides! El David no explica que aquell dia, ell i el Marcel ("adole") van fer una petita aposta, per a divertir-se, una mica pocasolta i que perjudicava a d'altres persones. La juguesca la van dur a terme a la nit i preferim no detallar-la. Això sí, amics, si us heu de dedicar a fer trastades d'aquestes és molt millor que us quedeu a casa, doncs, malmeteu l'esperit d'un projecte noble i altruista. Heu llegit això últim, David i Marcel? Doncs, a veure si es nota!

En Pau Olomí també detalla els jocs de la tarda, però no els reiterem per no cansar els lectors. També diu: Van venir molts pares i va ser una tarda curta i divertida. A la nit, durant el concert, tot va anar bé. Després, la Cullerada Literària va divertir molt a la gent.

Des d'aquesta redacció ens agradaria fer una crítica a algunes famílies que van venir al concert: hi va haver molt soroll mentre els nens cantaven i pensem que és una qüestió a cuidar molt més per part de tothom.