Dia 06/07/2002

Anem a la Font de les Marrades (1600m)

El grup 1: MAKETUTU del nivell A ens posa al dia sobre el dissabte 6 de juliol del 2002. En Josep Bellera diu: Vam anar d'excursió i hi havia boira. Em va impressionar el Salt del Grill. A la font de les Marrades hi havia una planta verinosa que es deia Tora.

Continua el reportatge la Júlia Oliva: Vam anar a la font de les Marrades (al mapa de l'Alpina hi surt amb el nom de la font de la Costa Rubí)i vam caminar molt.De tornada vam passar per un camí una mica diferent.

En Genís Parareda explica les seves emocions: d'anada em vaig cansar molt perquè tot era pujada i un camí pesat. Em va agradar molt la cascada del Salt del Grill i els tritons que hi vam veure. L'aigua de la font de les Marrades era molt fresca i bona.

Algunes explicacions a càrrec de la Lucia Branchizio: Vam anar d'excursió tot el dia. Ens van acompanyar els adolescents que, degut al mal temps (havia plogut tota la nit) no havien anat de travessa.Vam dinar i jugar en un lloc molt maco. Vam veure un isard que menjava herba.

El David Wood també hi diu la seva: Ha estat una excursió molt llarga però divertida. Hem vist tres tritons al rierol! Pels voltants de la font de les Marrades hi unes plantes que es diuen Tora. Com que són verinoses, és clar, ningú no les ha tocades.

El Jesús Camacho expressa: em van agradar les muntanyes, els arbres, les roques, el riu Freser, els camins i els animals…

En Raimon Roma no ens parla pas de la font de les Marrades i sí que ens diu quelcom del joc de pistes que vam fer a Queralbs. Ho fa a través de la següent il·lustració.

(Raimon Roma)

Continua la Berta Reventós: Ahir, al Salt del Grill, la Marta ens va fer una fotografia.Per arribar a la font havíem de creuar per un pont que només tenia una barana i que era molt estret. Ens ho vam passar molt bé!

L'Hugo Cortada hi afegeix: Durant tot el camí hi van haver molts núvols i boires. El paisatge era molt bonic. Vam caminar molt! Al Salt del Grill ja hi vam caçar un tritó que vam filmar i fotografiar abans d'alliberar-lo. A la font de les Marrades hi havia una planta mortal: la Tora! El riu Freser, allà a dalt, tenia moltes basses on es podia nedar. Llàstima que la temperatura era freda!

Finalment, la Carla Domènech expressa així la seva vivència: Ens ho vam passar molt bé. Quan vam arribar-hi, estàvem cansades i teníem molta gana. Vam menjar dos entrepans i una poma.