Dia 05/07/2002

Joc de pistes a Queralbs

La Sussana López del grup B: FILIPINOS explica així els esdeveniments del divendres 5 de juliol: El divendres va ser un dia normal, però a les 4 hores de la tarda tot va canviar; hi va haver el típic partit de futbol "adoles" contra "monis". Els monitors van arribar amb una pancarta que en un costat hi posava GOOL i que a l'altre costat hi deia: ELS "MONIS" CAMINEM SOLS. Però nosaltres teníem a tot el nivell A a favor nostre i cantaven: ELS MONITORS SÓN ELS PITJORS, ES CREUEN ELS MILLORS, SÓN UNS PESATS EMPIPADORS. FORA MONITORS!

Els del nivell A portaven papers per animar-nos i tots estaven en contra dels monitors. (Tots? T'ho creus una miqueta, això de tots, oi? Però continuem…). Els monitors van guanyar per 5 a 4. Van golejar l'Eloi Vaqué, en Jordi Serra, el Lluís Ollé, en Marc Frigola, la Gemma Codina, l'Ismael Camacho, en Martí Maymó i la Laia nFreixanet. Va ser un partit molt emocionant i intens.

La Noelia Ayora, del grup A: MIRALL TRENCAT ens proposa, amigues i amics lectors, trobar les vuit persones que van fer el gol durant el partit de futbol detallat més amunt a la sopa de lletres de més avall.

El grup 2: EL MIRATGE es complau fer-nos cinc cèntims sobre el divendres dia 5 de juliol de l'any 2002. La Gemma Caire ho expressa amb tot el sentiment del món: Vam anar a jugar a Queralbs i el joc era "xulíssim"! Nou monitors s'amagaven pel poble: l'Iñaki, la Gemma, la Marta, el "Zampa", el Jordi, la Laia, la Natàlia, la Rosa i la Delia. I al control central hi havia el Manel, el Lluís i la Judith.

L'Eva Bellera explica el joc: calia trobar els monitors i complir diferents missions. Ens ho vam passar molt bé i va ser molt divertit.


SOPA DE LLETRES (Noelia Ayora)

B A S T O X S T Ñ O S A N
R Z C K N E M U Z T U V D
Ñ X E U D L X D E F S S X
I Y M X J O R D I S N J P
S A Q F U I J Ñ P X D R M
M S C P V R B E N L B F A
A O D L W N H X U L G M R
E I J M A R C M F U N E T
L X S B C I N S D I G A I
Z I F E R Q A A F S Z T Y
A X S G E M M A Z C M E Ñ
N E J A M L S O F X D Q P
U N T C I O N B S E Z R O

FRASES REVESSES

Si qui diu deu diu que en deu deu, diu el que deu i diu el que diu.

DIVISA

De cada ferida, la sang d'un poema.

Joan Salvat-Papasseit