Dia 12/07/2002

La Travessa Màgica, un joc ple d'emocions

Quina adolescent ens en farà cinc cèntims d'aquell divendres? Doncs, la Sheila Gómez del grup C: TRUITA A LA FRANCESA: El dia va ser un dels més especials de les colònies perquè tots els del nivell B vam participar en un dels espectacles més bons de toda l'estada a la Farga. Fou un matí normalet: cant coral, acabar tallers, etc. Però mentre anava passant el dia la rutina va començar a canviar i vam iniciar els preparatius de la gran festa, anomenada: PATXANGA PARTY, DES DE LA FARGA.

Però el dia anava passant i també, és clar, el temps per a enllestir-ho tot. Finalment, tot esdevingué així:

Primer va sortir l'Ismael fent màgia i fent desaparèixer una carta. Més tard van sortir cinc noies ballant "Fórmula Quinta", que per cert la van ballar molt bé. Després van sortir en Marc i en Joan que van presentar un concurs amb premi: una pilota i un petó al presentador o a la presentadora. Nosaltres dos, els presentadors, sempre estàvem improvisant perquè… fer-ho tot al pas de la lletra… no era pas fàcil! Més tard van sortir en Roger i en Martí a fer d'humoristes. Van fer tantes tonteries improvisades que, encara que no ho sembli, els va quedar molt digne. Més tard va sortir l'Anna a cantar el Virolai i ens va emocionar. Finalment, va sortir el Joan a fer un joc hipnòtic i va aconseguir adormir una noieta del nivell A. O això va semblar, és clar!

Per acabar, els monis van fer una actuació sorpresa amb ballaruca inclosa. Els "adoles", això sí, vam quedar molt satisfets de la feina feta.

És el torn del grup 6: AUSTRIALOPHITECUS. Comença la Carla Mas: Ens vàrem llevar molt cansats i, per cert, més tard! A mig matí vam rebre en Toni Giménez que arribava amb la seva família a passar el cap de setmana amb nosaltres… A la tarda va ploure i vam fer la Travessa Màgica enlloc del Rally Olímpic previst in icialment. Era un joc d'apostes on vam suar i divertir-nos molt. Així que ens vam dutxar i vestir bé per la vetllada de la nit que organitzaven els adolescents. Vam sopar molt nerviosos i vam buscar la parella que ens havia d'acompanyar a la festa plena de balls, coreografies, màgia… Tot un espectacle! El circ no és res comparat amb això (deia tothom). Va ser una festa tan esgotadora que tothom tenia molta son al final. Així que ja us podeu imaginar el quà va passar: shhh! Bona nit!

Continua en David Agustí: En Toni Giménez es va trobar la Colònia i, especialment, la seva habitació plena de dibuixos que tots li havíem preparat aquells dies com a sorpresa del seu vint-i-cinquè aniversari com a animador infantil. També havíem penjat una gran pancarta que el mal temps s'endugué aquella tarda.

L'Amaya Ostiz explica: Ens vam llevar amb una cançó dels Beatles molt bonica. L'espectacle a càrrec dels adolescents: PATXANGA PARTY ens va agradar molt a tots.

L'Ona Morcillo comenta: A la tarda vam preparar la Cullerada Literària que poc havíem treballat fins aleshores. Després, degut al mal temps, els del nivell A vam jugar a la Travessa Màgica; això sí! Després de berenar cacauets…

La Maria Batalla ve a dir: Ahir, finalment, vam acabar la Sagrada Família al taller del matí. Estava feta amb ampolles de plàstic que vam reciclar i altres materials. Aquella tarda va ploure d'allò més amb pedregada inclosa. Les proves i els jocs de la Travessa Màgica van ser molt variats. Ens vam dutxar i posar ben guapes per anar a la festa de la nit i vam sopar. Durant la vetllada vam "flipar" amb els "adoles"!

En Manel Parra continua: Després de dinar vaig fer la migdiada més llarga de la meva vida. Més tard, abans de berenar, vam assajar els contes que haurem de representar el dissabte a la nit. Quan berenàvem es va posar a ploure a tope, queia pedra i vam sortir tots a fora: tot era blanc com si estigués nevat. Vam omplir una gerra de gel o pedra! Aquella nit en Jordi Serra ens va explicar un conte de por mentre jo em quedava ben adormit…

Ah! A la vetllada em va tocar sortir a mi en un concurs i em van preguntar per tres vegades: "tararit, tararet… No té cames i està dret…A la primera i a la segona no ho vaig encertar. Quan a la tercera ocasió vaig contestar un càntir em van dir que era correcta la resposta i el premi consistí en una pilota i un petó a la presentadora que era molt guapa.

En Sergi Tur corregeix l'amiga Carla: No vam rebre al Toni Giménez sinó que vam preparar-li la benvinguda en un taller especial. Ell arribaria el dissabte abans de dinar.

En Guillem Meseguer i la Laura Minguet se'n riuen d'aquesta darrera correcció i es miren amb cara de complicitat tothora que diuen: El show dels "adoles" va ser molt divertit. A la tarda va ploure a bots i a barrals i va pedregar espectacularment. A la discoteca "Túnel Casanoves" era l'indret on hi feien la festa els adolescents; però a alguns nens i nenes no els van deixar entrar perquè no anaven prou arreglats.

A així s'acaba la crònica del tretzè dia de colònies.