Dia 09/07/2002

Un foc de camp impressionant

És el torn d'escriure de l'amiga Ingrid Boixader del grup B: FILIPINOS. Suca la tinta i diu: Dimarts va ser un dia molt estrany ja que estàvem tots molt cansats, els uns perquè havíem tornat de la travessa i els altres perquè havien anat a Vilamanya el mateix dilluns. En general, tothom està d'acord en que va ser un dia normal. Vam fer serveis, esports, tallers…, i en totes aquestes activitats ens ho vam passar molt bé. Molts del nivell A ens preguntaven: Com ha anat la travessa? Us heu cansat molt? I ningú sabíem què dir o contestar, malgrat que tots vam acabar responent que tot havia anat molt bé i que havia fet molt fred a les nits.

Reconec que els primers dies de les colònies ho vaig passar malament perquè, en arribar, no coneixia gairebé ningú. Però ara ja veig que aquí hi he trobat molts bons amics i amigues. Només desitjo que arribi l'any que ve per tornar a veure tota aquesta gent.

Del grup C: TRUITA A LA FRANCESA, L'Anna Vergés es queixa que no la deixem escriure i/o opinar i reclama el seu espai. De fet, ens parla del dia anterior… Què hi farem! Jo no havia anat d'acampada i compartia les activitats pròpies del nivell A. Així que, un cop arribats els meus companys de la travessa i de fer-me patir perquè van arribar molt més tard del previst, vaig haver d'anar d'excursió a Vilamanya amb els petits. També vaig gaudir molt del paisatge aquella tarda. L'endemà dimarts, em va agradar molt, però que molt el foc de camp que vam fer a la nit.

Una il·lustració, ara, a càrrec de l'amic David López del grup 2: EL MIRATGE. Grup que dinamitzarà la crònica del dimarts 9 de juliol del 2002.

Tot s'ha de dir, aquell foc màgic es va encendre mitjançant una bola de foc que va baixar a gran velocitat, des de molt amunt, per un fil gairebé invisible i que només tocar la llenya apilada va encendre un a gran foguerada. Tothom estava impressionat!

En Cesc Maymó també ho aclareix: El foc el vam encendre amb una bola de foc que lliscava per un fil invisible. Durant la vetllada, només amb la llum del foc, vam cantar cançons i vam ballar moltes danses. La cançó que més em va agradar va ser "Lo Tio Pep.