Make your own free website on Tripod.com

Presentació

Qui som?

L'Associació Cultural Neret és una entitat sense afany de lucre al servei dels infants, adolescents, joves i/o adults i que organitza diverses activitats culturals a través de les seccions que la conformen: publicacions, coral, excursionisme/muntanyisme, esports i colònies. L'entitat està registrada amb el número 1955 al Servei d'Associacions del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

Sobre la Web

Aquesta pàgina Web pretén ser un punt de trobada i d'informació sobre tot allò que està relacionat amb l'entitat.

Consta de 4 àrees principals: Presentació, En contacte, Colònies i Fòrum.

La primera àrea mostra informació sobre la nostra entitat i presenta les novetats i/o notícies més fresques sobre tot allò que està relacionat amb nosaltres.

La segona dóna informació sobre les diferents maneres de contactar amb l'entitat: Des de correu tradicional fins a correu electrònic.

La tercera engloba totes les pàgines d'informació sobre les colònies, amb informació, propaganda i àlbums de fotos.

La quarta secció pretén ser un punt de trobada i comunicació entre socis i simpatitzants de Neret. Permet deixar un comentari, broma, acudit... El text que posis podrà ser vist per la resta de visitants de la web. Participa-hi ara mateix clicant aquí.

Recomanen utilitzar les versions 6.0 o superior d'Internet Explorer o la versió 6.0 de Netscape. Si l'aspecte de la pàgina no és el desitjat, comproveu que el vostre navegador suporta estils en cascada (CSS) i que els teniu activats. Per més informació sobre els requeriments tècnics feu un clic aquí.

És també aconsellable que utilitzeu com a mínim una resolució de pantalla de 800x600 píxels amb la finestra del navegador amb grandària màxima (Maximitzada). Si seguiu aquestes recomanacions, podreu veure els continguts de les pàgines sense haver d'utilitzar la barra de desplaçament horitzontal. La finestra canviarà automàticament de dimensions per tal de millorar la presentació.